The Innovation
Catalyst

Tip program: in-house
Durată standard: 1 sesiune strategică + 6 sesiuni de echipă
(câte 1 zi/ sesiune) + 6 sesiuni individuale
(după fiecare sesiune de echipă)

Cere oferta personalizată aici!

The Innovation Catalyst - programul care tratează integrat inovația: business + oameni

Compania pe care o conduci pierde bani? Îți dai seama că pe piață se cer produse și servicii noi, pe care organizația ta încă nu știe cum să le dezvolte? Ai impresia că angajații vin la job din inerție?

Multe companii ajung la un moment dat într-o fază de platou, în care prezintă toate simptomele menționate. Ele sunt semnale care arată necesitatea de a reclădi structuri, de a reașeza business-ul și de a aduce un suflu nou în organizație

Descoperă programul Innovation Catalyst, singurul program din România care tratează inovația organizațională în mod integrat și în profunzime – atât referitor la business, cât și la oamenii care fac parte din acesta.

Te invit să înțelegi de ce ai nevoie pentru a crea un mediu favorabil gândirii inovative. Cu ajutorul acestui program, te uiți holistic la procesul din spatele inovației: de la ce se cere pe piață în industria ta până la ce nu îți mai aduce plus valoare în acest moment, ce te ține pe loc și ce factori e necesar să fie aliniați pentru a avea, în cele din urmă, o organizație cu rezultate concrete de business.

De ce să participi la
The Innovation Catalyst

Participi la singurul program care tratează integrat inovația

Cele mai multe programe de inovație îți oferă o abordare sau alta pentru a-ți dezvolta business-ul sau pentru a aduce produse și servicii noi. Programul pe care ți-l propun mai ia în considerare încă un factor esențial, dar deseori ignorat: oamenii. Înainte de a reașeza organizația, e nevoie să reașezi relațiile dintre angajați, să te uiți la emoțiile generate de aceștia și să vezi cum îi poți aduce împreună pentru a contribui la inovare.

Află mai multe!

Creezi un mediu fertil pentru inovație înainte de a inova propriu-zis

Inovarea nu poate prinde viață fără oamenii care participă la ea. De aceea, programul Innovation Catalyst începe de la repoziționarea acestora și a relațiilor dintre ei. Procesul de inovație organizațională nu este doar despre „lansez două divizii noi și am terminat”, ci lucrează din interior spre exterior, punând oamenii care vor contribui pe primul loc.

Află mai multe!

Reușești să depășești teama de risc și de eșec

Întotdeauna un proces de schimbare vine cu o serie de întrebări și temeri: „oare o să funcționeze?”, „dacă facem investiția asta și nu vom avea clienți?”, „dar de unde știm că noile resurse pe care le aducem vor da rezultate, dacă nici nu știm sigur de ce avem nevoie?”. Programul The Innovation Catalyst îți oferă suportul de a integra mai ușor aceste riscuri și de a aborda asumat și structurat procesul de transformare.

Află mai multe!

Lucrezi în profunzime pentru a deveni mai profitabili

În cele din urmă, de la orice organizație se cer rezultate. Atunci când vrei să inovezi, înțelegi că a sta pe loc și a nu face nimic te costă scump. Acest program te ajută să redevii profitabil, pentru că, aducând toate forțele la un numitor comun, lucrează în profunzime și deblochează organizația și obiectivele acesteia.

Află mai multe!

Te pregătești cu unul dintre cei mai experimentați coachi din România

Am condus peste 250 de clienți (executivi, manageri, antreprenori și echipele acestora) prin procese complexe de coaching de-a lungul celor peste 10 ani de experiență în domeniu. Într-o industrie care este viciată de mulți diletanți și care generează astfel la fel de mulți sceptici, te bazezi pe rezultatele demonstrate ale clienților pe care i-am însoțit de-a lungul timpului în urmărirea obiectivelor propuse, precum și pe certificările și educația recunoscute de organizațiile în vigoare.

Află mai multe!

Lucrezi în cadrul unui program personalizat, adaptat la nevoile tale și ale echipei tale

Programul The Innovation Catalyst nu este un program luat de pe raft și oferit ca atare. Vorbim despre un program specializat, customizat, adaptat nevoilor tale și ale echipei tale, în care intri cu tot ceea ce se întâmplă acum și aici, cu toate provocările tale imediate. Programul se mulează după tine ca o haină care-ți vine perfect.

Află mai multe!

Ce teme abordăm

 • stabilirea principiilor de lucru
 • stabilirea obiectivelor
 • modele, abordări și atitudini în fața inovării
 • stabilirea misiunii, a viziunii și a valorilor comune
 • inteligența emoțională în procesul de inovare
 • comunicarea relațională în procesul de schimbare și inovare
 • stabilirea de strategii și planuri concrete de acțiune etc.

Ce obții

 • claritate despre ce e de făcut
 • o revitalizare a misiunii și a strategiei organizaționale – și nu în sensul unor cuvinte frumoase înrămate pe perete, ci a unor principii și credințe la care toată lumea să adere
 • reinventarea întregii organizații prin repoziționarea relațiilor din interiorul echipelor
 • o direcție pentru ce, de unde și cum să inovezi
 • asumarea riscurilor, redobândirea pasiunii de a lucra și bucuria de a fi în avangardă
 • o profitabilitate ridicată

Metodologie

În cadrul programului, lucrăm cu instrumente precum:

 • Coachingul sistemic
 • Metoda ESPERE
 • Noțiunile sistemului holacracy
 • Comunicarea non-violentă

Metoda de lucru din cadrul acestui program presupune:

 • coaching de echipă – cu liderii și echipele acestora
 • coaching one to one, care adresează provocări individuale ale membrilor echipei de leadership

Cui se adresează

CEO, membri de board sau membri ai echipelor de leadership și manageri cu o experiență de conducere de minumum 3–5 ani

antreprenori care au înființat business-uri ce s-au bucurat de un succes răsunător în trecut, dar care acum au ajuns într-un punct critic

echipele celor aflați în funcțiile de conducere enumerate mai sus

liderii departamentelor de HR din companii internaționale și companii mari, care sesizează nevoia internă de a depăși un blocaj sau o etapă de plafonare a organizației din care fac parte

Despre coach - Lilia Dicu

 • Deține cea mai înaltă distincție în coaching – titlul de Master Certified Coach (MCC), oferit de International Coaching Federation (ICF), organizația reper în domeniu la nivel internațional
 • A lucrat cu peste 250 de clienți din 24 de țări din toată lumea, din 10 industrii diferite (tehnologii informaționale, pharma & medical, banking, finanțe, FMCG, oil & gas, construcții, auto, advertising etc.), în peste 10 ani de activitate din poziția de executive coach; Lilia este antrenorul de minți de business cu cea mai mare experiență internațională din România
 • Are o experiență de 10 ani în business, în funcții de top în multinaționale (SEWS, Lukoil), pe care le-a susținut în perioade cu procese majore de schimbare
 • Deține certificări în metode și instrumente ca NLP, coaching ontologic, coaching transformațional, Evoluția Conștiinței, GESTALT, Systemic Family Constellations, ESPERE ș.a.

Testimoniale

Radu Florescu

CEO Centrade-Cheil
”Lilia lead the reorganization and motivation program for our senior executives team. She demonstrated the ability to lead, a willingness to take on new responsibilities and provide valuable support to the management team whenever required. In an environment such as Romania, where standards can sometimes lapse, Lilia demonstrated a professional demeanor, never allowing her work to chance. I found her to be reliable, focused and demonstrating a willingness to "roll up her sleeves" to get things done. She possesses a strong understanding of coaching needs in Romania and personal perseverance second to none. I strongly recommend Lilia and this program for other organisations that want to receive strong results”

Mona Opran

COO South East Europe Centrade-Cheil
”Lilia is an honest, disciplined and charming coach. She guided me through all my worries related to career move and organizational change with surprisingly simple tools and rules: a) understand the reality you are in, with good and bad, don’t hide, don’t cover, don’t deceive yourself; b) you are not alone, asking advice from your superior is not weakness, it is a must and c) allow your emotions into the process and stay authentic. I never thought I could have such a deep, constructive, personal yet organized talk with anyone; Lilia made me feel comfortable with the process and with myself”

Sergiu Vendlinger

CFO South East Europe Centrade-Cheil
„Am citit mult despre coaching și aveam impresia că este un training mai sofisticat, dar experiența cu Lilia mi-a ordonat prioritățile, mi-a clarificat obiectivele și m-a făcut să-mi înțeleg punctele forte și cele slabe. Rolul de CFO regional a venit foarte natural apoi; chiar dacă presupune multe provocări, în urma coaching-ului am reușit să fac pasul foarte ușor. Lilia a reușit să mă facă să fiu mai răbdător, să fiu mai atent la detalii și la lucruri simple care contează foarte mult. Recomand din toată inima un coaching cu Lilia pentru simplul motiv că am reușit să fac un pas important în carieră.”

Ai întrebări?

Completează aici întrebarea ta:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate