Reshaping
the Organisation

Tip program: in-house
Durată standard: 1 sesiune strategică + 6 sesiuni de echipă
(câte 1 zi/ sesiune) + 6 sesiuni individuale
(după fiecare sesiune de echipă)

Cere oferta personalizată aici!

Reshaping the Organisation - programul organizațional bazat pe învățare experiențială și condus de Lilia Dicu (MCC), coachul cu cel mai înalt titlu în domeniu

Simți că organizația pe care o conduci sau din care faci parte începe să dea semne de oboseală, inadecvare, inadaptare la piață sau chiar probleme cu angajații? În același timp, presiunea de a atinge obiectivele organizaționale rămâne la fel de mare?

Începi să îți dai seama că ce te-a adus până aici nu te va duce mai departe?

Te invit să descoperi cum să transformi în mod durabil organizația pentru a avea o echipă de lideri actuali, deschiși și axați pe învățare. Prin metoda învățării experiențiale, descoperă ce resurse, abilități și structuri e nevoie să schimbi pentru a merge mai departe, într-o lume foarte dinamică.

Schimbarea organizațională vine din responsabilitatea personală de a te schimba.

De ce să participi la
Reshaping the Organisation

Înveți într-un mod relaxat și ușor

Programul pe care ți-l propun te ajută să integrezi mult mai ușor ceea ce înveți despre tine și echipa ta, pentru că te pune în situații reale, dar relaxate, în care descoperi cum funcționezi și cum interacționezi cu ceilalți. Focusul se mută de la un „pedagog” care îți spune ce ar trebui să schimbi la înțelegerea profundă, pe pielea ta, a lucrurilor care te împiedică să obții ce ți-ai propus.

Află mai multe!

Îți descoperi tiparele profesionale prin situații informale

De multe ori, o situație informală, aparent banală, arată o serie de pattern-uri comportamentale pe care le replicăm în viața noastră organizațională. Programul Reshaping the organisation te ajută să descoperi lucruri valoroase despre tine și ceilalți într-un context în care te simți în deplină siguranță, fără disconfort sau teama de a fi judecat. Acest lucru te ajută să intervii asupra lor mai ușor și mai rapid.

Află mai multe!

Înveți să te raportezi diferit la presiunea și stresul organizațional

Cu toții ne confruntăm, într-o măsură sau alta, cu stresul și presiunea din viața profesională. Lucrând împreună cu mine în acest program, înveți cum să te raportezi diferit la toți factorii externi care te afectează negativ. Programul este construit în așa fel încât să iei o pauză de la presiunea zilnică și să înveți că doar de tine depinde cum răspunzi lucrurilor mai puțin benefice din jurul tău.

Află mai multe!

Lucrezi pornind de la valorile personale și organizaționale

Transformarea pe care o începem împreună nu pleacă din neant. Construim pornind de la valorile reale ale organizației și oamenilor carre fac parte din ea. Situațiile, exemplele, simulările pe care le facem împreună se adaptează la obiectivele pe care ți le-ai pus împreună cu echipa ta.

Află mai multe!

Schimbi comportamente în timp real

Obții bucuria de a vedea la lucru, în timp real, transformările pe care le faci. Pentru că descoperi multe insight-uri despre tine și înțelegi în profunzime sursa și cauzele anumitor comportamente sau blocaje, transformarea vine mai ușor, asumat și natural.

Află mai multe!

Te pregătești cu unul dintre cei mai experimentați coachi din România

Am condus  peste 250 de clienți (executivi, manageri, antreprenori și echipele acestora) prin procese complexe de coaching de-a lungul celor peste 10 ani de experiență în domeniu. Într-o industrie care este viciată de mulți diletanți și care generează astfel la fel de mulți sceptici, te bazezi pe rezultatele demonstrate ale clienților pe care i-am însoțit de-a lungul timpului în urmărirea obiectivelor propuse, precum și pe certificările și educația recunoscute de organizațiile în vigoare.  

Află mai multe!

Ce teme abordăm

 • de ce nu mai funcționează ce ți-a adus succes până acum
 • ce te împiedică să înveți, „dușmanii învățării”
 • cum să înveți și să te dezvolți personal pentru a transforma organizația
 • cele 5 niveluri de existență (rațional, emoțional, energetic, fizic, spiritual) și cum ne determină ele
 • un nou tip de leadership – deschis, axat pe învățare și transformare
 • cum să faci lucrurile diferit împreună cu echipa ta
 • cum să remodelezi abilitățile echipei și să reașezi întreaga organizație
 • cum să conștientizezi, să-ți asumi și să transformi etc.

Ce obții

 • ieșirea dintr-o paradigmă care nu îți mai servește, pentru a putea merge mai departe
 • conștientizarea că transformarea organizației vine dintr-o responsabilitate personală, a fiecăruia dintre liderii organizaționali
 • învățarea unui mod diferit de a te raporta la realitate și de a face lucrurile
 • instrumente, paradigme și moduri noi de a răspunde la ceea ce se întâmplă în jurul nostru
 • acceptarea mai ușoară a lucrurilor pe care e necesar să le schimbăm la noi pentru a schimba întreaga organizație

Metodologie

În cadrul programului, lucrăm cu instrumente precum:

 • leadershipul transformațional
 • NLP (neuro-linguistic programming)
 • metoda învățării „aici și acum”
 • noțiuni legate de organizația de tip holacracy

Metoda de lucru din cadrul acestui program presupune:

 • coaching de echipă – cu liderii și echipele acestora
 • coaching one to one, care adresează provocări individuale ale membrilor echipei de leadership

Cui se adresează

CEO, membri de board sau membri ai echipelor de leadership, manageri sau antreprenori care au o experiență de conducere de minumum 3–5 ani

echipele celor aflați în funcțiile de conducere enumerate mai sus

liderilor departamentelor de HR din multinaționale și marile companii care sesizează nevoia internă a transformării organizației din interior și din temelii

Despre coach - Lilia Dicu

 • Deține cea mai înaltă distincție în coaching – titlul de Master Certified Coach (MCC), oferit de International Coaching Federation (ICF), organizația reper în domeniu la nivel internațional
 • A lucrat cu peste 250 de clienți din 24 de țări din toată lumea, din 10 industrii diferite (tehnologii informaționale, pharma & medical, banking, finanțe, FMCG, oil & gas, construcții, auto, advertising etc.), în peste 10 ani de activitate din poziția de executive coach; Lilia este antrenorul de minți de business cu cea mai mare experiență internațională din România
 • Are o experiență de 10 ani în business, în funcții de top în multinaționale (SEWS, Lukoil), pe care le-a susținut în perioade cu procese majore de schimbare
 • Deține certificări în metode și instrumente ca NLP, coaching ontologic, coaching transformațional, Evoluția Conștiinței, GESTALT, Systemic Family Constellations, ESPERE ș.a.

Testimoniale

Dan Timotin

Commercial Manager Coca-Cola HBC
„Prin măiestria Liliei,a„Un astfel de program ajută echipa și liderul să își identifice punctul în care se află în evoluția lor, facilitând un „aha” colectiv, urmat de o dorință de învățare și dezvoltare. Experiența de a lucra alături de Lilia a fost neașteptată, caldă și profundă. Am descoperit o dimensiune – necunoscută până atunci – a mea și a celorlalți, totul într-o învățare experiențială plină de energie pozitivă.” am intrat într-o călătorie de introspecție, care a avut ca rezultat atingerea potențialului meu maxim și abilitatea de a-mi adapta stilul de leadership la echipa pe care o conduc. De la prima ședință și până la ultima, Lilia și-a demonstrat abilitățile profesionale deosebite. S-a concentrat pe evoluția mea și a dat dovadă de implicare și dedicare pentru ca eu să reușesc și să obțin rezultatele dorite. Am încredere și recomand cu desăvârșire expertiza Liliei Dicu în coaching.”

Ionuț Crăciun

National HoReCa Manager Coca-Cola HBC
„Acest program de coaching este un mod foarte bun de a te cunoaște pe tine și de a-ți înțelege mai bine colegii din echipă. Odată ce îi înțelegi mai bine pe cei de lângă tine, este mult mai ușor să abordezi lucurile, să interacționezi mai eficient și să îi susții mai mult. Am învățat cum să îmi gestionez mai bine emoțiile, cum să observ lucrurile din jurul meu și cum să îmi dozez nivelul de energie de care am nevoie. De asemenea, am înțeles cât de important este să ai încredere în echipă, pentru că această încredere îți dă o energie fantastică. Recomand acest program tuturor celor care sunt parte dintr-o echipă, în mod special dacă este vorba despre o echipă nou formată, ai cărei membri nu se cunosc foarte bine, dar și pentru orice fel de echipe care au nevoie de acea energie prin care să mute munții din loc.”

Sorin Miron

CEO Somaco Grup Prefabricate
„În timpul procesului de coaching, Lilia a reușit cu atât de mare măiestrie să construiască încredere prin clarificarea obiectivelor și a pașilor de învățare, demonstrând coerență și mai ales oferindu-mi claritate și posibilitatea de conștientizare. Mi-a oferit sprijin și m-a împins spre a descoperi singur alternative la provocările mele. Am aplicat la nivel organizațional multe dintre lucrurile descoperite alături de Lilia, cu rezultate foarte bune.”

Ai întrebări?

Completează aici întrebarea ta:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate