ICF Core Competences
Coaching

Dacă ești deja familiarizat cu domeniul coachingului, cel mai probabil știi că munca din spatele acestei profesii este imensă. Ai absolvit o școală de coaching și nu îți dai seama încotro să te îndrepți? Ai dificultăți în a te ține de competențele și standardele reglementate ale domeniului? Încă nu simți că stăpânești abilitățile necesare și ești neîncrezător în forțele tale ca profesionist?

Cere oferta personalizată aici!

Programul online de pregătire în coaching în care ești ghidat de un MCC, cu 100% rată de succes în obținerea acreditării dorite

Am pregătit pentru tine cel mai aplicat și flexibil program pentru a-ți dezvolta abilitățile în coaching, acreditat ICF (International Coaching Federation). Te invit la ICF Core Competences Coaching, singurul program online de pregătire în coaching în care Lilia Dicu, Master Certified Coach, te ghidează în procesul de formare printr-o metodă personalizată, care stimulează învățarea.

Este ICF Core Competences Coaching pentru mine?

Programul pe care ți-l propun este potrivit pentru tine dacă:

ai absolvit deja o școală de coaching și ești familiarizat cu ce presupune acest domeniu

ți-ai însușit deja fundamentele profesiei de coach prin cursuri de formare sau alte programe acreditate ICF și îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile de coaching

ai nevoie să te acreditezi sau să te reacreditezi pe oricare dintre nivelurile specifice coachingului, conform International Coach Federation (Associate Certified Coach – ACC, Professional Certified Coach – PCC și Master Certified Coach – MCC)

vrei să fii sigur că înțelegi, stăpânești și vezi cum se aplică în realitate competențele ICF, nu doar cum sună ele în teorie

De ce să spui „DA” programului
de Mentor Coaching

Înveți într-un mediu relaxat, acasă la cafeaua ta

Îmi imaginez că timpul tău este limitat. Dacă, în procesul de pregătire în coaching, mai ai și un alt job și un program personal încărcat, poate deveni dificil să le faci pe toate. Prin acest program, îți permiți cea mai eficientă metodă de învățare, fără rabat de la calitate, pentru că sesiunile se desfășoară online.

Află mai multe!

Te pregătești la standarde internaționale chiar aici, în România

Programul pe care ți-l propun este acreditat la organizația-reper în domeniu, International Coaching Federation (ICF). Ai astfel acces la cunoștințe și instrumente de pregătire la nivel internațional.

Află mai multe!

Poți să te formezi inclusiv pentru cea mai înaltă treaptă în coaching, titlul de Master Certified Coach

Dacă te pregătești pentru cea mai înaltă treaptă în coaching, programul de pregătire și mentorat pe care l-am conceput te poate ajuta. Te asiguri că atingi cel mai înalt grad de măiestrie în coaching cu unul dintre puținii MCC din România.

Află mai multe!

Găsești răspuns la cele mai apăsătoare întrebări și nelămuriri legate de domeniu

Dacă ești la început în coaching, e foarte probabil și firesc să ai multe întrebări și nelămuriri. Ne asigurăm împreună că răspundem la toate în cadrul programului de pregătire. Tratăm atât competențele în coaching, cât și teme precum modalități de a atrage clienți, cum conduci un proces de coaching în realitate sau cum să ai încredere în tine ca profesionist.

Află mai multe!

Primești un plan personal și customizat de învățare și dezvoltare

Lucrez cu fiecare persoană în parte, în așa fel încât tu să obții un plan individual de creștere. Afli ce e nevoie să îmbunătățești și pleci din ședințe cu teme clare de dezvoltare.

Află mai multe!

Înveți printr-o metodă care favorizează creșterea și nu te inhibă în acest proces

Majoritatea programelor ne pot induce o stare de anxietate, ba chiar ne pot face să ne simțim prost pentru că mai avem mult de lucrat. Programul pe care ți-l propun e diferit – te stimulează, îți deschide curiozitatea și te ajută să înveți bucurându-te să-ți constați evoluția.

Află mai multe!

Te pregătești alături de un Master Certified Coach cu peste 10 ani de experiență

În cei peste 10 ani de experiență, am condus peste 250 de clienți (executivi, manageri, antreprenori și echipele acestora) din toată lumea prin procese complexe de coaching. De asemenea, cei pe care i-am pregătit până acum în coaching au avut 100% rată de succes în obținerea acreditărilor dorite, precum și în aplicarea abilităților de coaching în viața lor personală și profesională.  v

Află mai multe!

Pentru mai multe detalii și informații completează următorul formular:

Cere detalii!

Cum se desfășoară programul

Există două variante de pregătire pentru care poți să optezi:

A. Pregătire în grup

 • mod de desfășurare: grupuri virtuale de maximum 9 persoane
 • cât durează: 3 luni cu 12 ședințe a câte 90 de minute fiecare
 • mod de lucru: în perechi de tip coach–client

B. Pregătire individuală

 • mod de desfășurare: sesiuni online individuale
 • cât durează: 3 luni
 • mod de lucru: explicarea și analiza competențelor se face pe ședințe deja înregistrate (cu acordul clientului) de către participantul la program

Ce obții în cadrul acestui program

 • 18 ore de dezvoltare continuă (CCE Units) sau 10 ore de mentoring și 8 ore de dezvoltare continuă (CCE Units) pentru acreditarea sau reacreditarea ICF
 • sesiuni de coaching ce pot fi trecute în cele 125 de ore din Coaching-Log
 • feedback și feedforward de la un mentor coach acredit la ICF
 • accesul la o comunitate de coaching, care funcționează ca partener și suport în procesul de creștere
 • ușurința și încrederea de a gestiona un proces de coaching
 • folosirea competențelor ICF într-un mod natural și asumat

Metodologia aplicată

Metodologia pe care o folosesc este Mentor Coaching, conform standardelor International Coaching Federation.

Ne folosim și de instrumente și abordări din curente sau școli cum ar fi:

Coaching sistemic

Coaching ontologic

Coaching transformațional

Testimoniale

Catalina Neacsu

„In just six months of mentoring with Lilia, my coaching skills and practice shifted from struggling to understand to full comprehension. I’ve increased my knowledge and effectiveness in working more productive and in a higher standard with clients who stay longer and commit. She showed me how to better use ICF competencies and shared openly her experience and knowledge, through guidance and empathy. Now I am more confident and present in my coaching sessions and have results every time! Lilia manages perfectly to pass on knowledge, experience and to open doors to out-of-reach opportunities.”

Cristina Velio

„Autenticitate, încredere, curaj, bucurie, schimbare, recunoștință, profesionalism, speranță și mult calm. Așa aș rezuma programul de mentoring care și-a pus în mod cert o amprentă adâncă asupra formării mele. Lilia explică și povestește din experiența proprie, mereu direct, fără ocolișuri. Și pune suflet. Mult. Mentoringul mi-a adus o mulțime de conștientizări, întrebări, gânduri, dar mai ales siguranța de a păși în necunoscut, știind că sunt pe drumul cel bun. Profesionalismul și determinarea cu care am fost ghidați de către Lilia mi-a oferit curajul de a ținti cât mai sus.”

S. N.

„M-am îndrăgostit de Lilia de la prima ședință; de fapt, din prima jumătate de ședință. Cu ajutorul ei, am văzut toată lumina, frumusețea, complexitatea și bogăția coachingului, precum și valoarea transformațională pe care o poate aduce coachul în relația cu clientul. Mulțumesc pentru toată prezența și pentru ceea ce ne-a dăruit nouă, tuturor participanților în programul ei.”

Ai întrebări?

Dacă vrei să stăm de vorbă, completează formularul de mai jos:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate