Executive coaching
one-to-one

Procesul de antrenament în care te însoţeşte coachul-antrenor al celor mai mari minţi de business din peste 25 de ţăriLilia Dicu.

Cere oferta personalizată aici!

Descoperă ce poate face executive coachingul pentru tine împreună cu coachul din România:

  • care deţine cel mai înalt titlu în domeniu – Master Certified Coach
  • acreditat la International Federation Coaching (ICF), organismul reper în industrie
  • cu cea mai mare experienţă internaţională de lucru – peste 250 de clienţi din toată lumea
  • care a lucrat până acum cu nume ca Groupama, Coca-Cola, Danone, ING, Saatchi & Saatchi, Nestlé, TMF, Rompetrol ş.a.
  • cu o experienţă de peste 20 ani în coaching, HR şi mediul academic

Despre ce este
executive coachingul

E dificil să rezumi tot ceea ce reuşeşte să facă un proces de coaching bine condus şi aplicat. Un citat celebru spune Whether you think you can or you think you can’t, you are right (Henry Ford). Ce mă pune pe gânduri de fiecare dată când dau peste aceste cuvinte? Că sunt atât de simple şi totuşi extrem de reale. Executive coachingul exact cu asta lucrează: te ajută să îţi dai seama că poţi, că ai deja toate resursele necesare şi că ţine doar de tine să le accesezi. Pare simplu? Par doar citate? Par lucruri cu care suntem cu toții de acord. Totuși, trecem pe lângă ele și nu ne gândim cum să le punem în practică spre beneficiul nostru?

Cei care hotărăsc să își asume responsabilitatea propriei lor vieți apelează la coaching.

Iată cum lucrează executive coaching-ul, pe scurt:

Se bazează pe experienţa şi resursele tale

Programul Building Efficient Organisations intervine printr-o metodă unică în mersul lucrurilor din organizația ta. Specialistul în coaching lucrează direct cu ceea ce ți se întâmplă ție și echipei tale..aDacă apelând la alte instrumente de dezvoltare personală înmagazinezi informaţii, coachingul lucrează cu resursele tale – văzute şi nevăzute sau nedescoperite încă, cu tot ceea ce eşti tu ca persoană. Vezi în timp real ce lecţii îţi oferă experienţele anterioare, ce greşeli ajungi să faci mereu, precum şi care sunt tiparele tale de succes.

Află mai multe!

Lucrează pentru viitorul tău

Metoda pe care se bazează coachingul este puternic orientată spre viitor. De obicei, trăim de pe o zi pe alta, fără să fim conştienţi că ziua de azi marchează viitorul nostru de mâine. Coachingul te ajută să creezi acum viitorul tău. Participi activ la construcţia succesului sau a vieţii pe care ţi-o doreşti.

Află mai multe!

Este doar despre tine şi îţi oferă o abordare personalizată într-un spaţiu securizat

Procesul de coaching se aseamănă cu mersul la un croitor priceput. Primeşti un costum care îţi vine perfect şi pe care îl poţi folosi în orice context, oricât de pretenţios. Coachingul este doar despre tine, într-un spaţiu sigur, viu şi curat.

Află mai multe!

Te ajută să devii creatorul propriei tale realităţi

Ţi se întâmplă şi ţie să ai momente în care să nu te simţi chiar în controlul propriei tale vieţi? Să simţi că lucrurile trec pe lângă tine, că pierzi ceva important din ce se întâmplă în jurul tău etc.? Coachingul te pune din nou la cârma propriei tale vieţi, pentru că îţi redă puterea de a-ţi construi realitatea pe care ţi-o doreşti.

Află mai multe!

Te ajută să te cunoşti mai bine şi să îţi identifici SWOT-ul personal

În coaching, nu este despre a da vina pe mediu sau pe ceilalţi. Nu lucrăm cu generalităţi, ci cu punctele tale forte şi slabe, oportunitățile de dezvoltare și amenințările proprii, pentru ca tu să te cunoşti mai bine şi să acţionezi în consecinţă.

Află mai multe!

Provocări care îţi arată că ai putea avea nevoie de executive coaching

Executive coachingul poate să funcţioneze perfect pentru tine dacă te regăseşti într-una (sau chiar mai multe) dintre situaţiile de mai jos:

  • îți dorești o avansare în carieră
  • simți că ai ajuns într-o stare de blocaj și ai impresia că „nu se mai întâmplă nimic” sau nu sții care e următorul pas pentru tine
  • te afli în fața unei provocări noi în organizația pe care o conduci și nu știi „de unde să o apuci” sau cum să o gestionezi
  • tocmai ai schimbat țara în care lucrezi ca lider, te vezi ajuns într-o cultură cu totul nouă și te confrunți cu un mediu, mentalități sau o echipă diferită
  • ți-ai pierdut încrederea în organizație sau organizația și-a pierdut încrederea în tine
  • îți dorești o promovare, dar se întâmplă ca de fiecare dată să fii „sărit” în acest proces din diverse motive
  • vrei să îți crești gradul de autocunoaștere sau îți dorești să transmiți cine ești ca lider într-un mod mai percutant
  • ai ajuns într-o fază de platou, ai intrat în rutină la nivel profesional și îți dorești să te dezvolți la adevăratul tău potențial

Şi lista nu se încheie aici. De multe ori, poţi să intri în procesul de coaching cu un obiectiv şi să îţi dai seama pe parcurs că lucrul respectiv nu e atât de important pentru tine, că nu e realmente ceea ce te-ar face mulţumit. Aşadar, obiectivele se mai schimbă pe parcurs.

Te invit să avem o primă discuţie!

Cum se desfăşoară un proces de coaching – în 3 paşi

Dacă nu eşti familiarizat cu procesul de coaching sau este prima dată când iei contact cu acest instrument, iată despre ce e vorba în 3 paşi simpli.

  • Sesizăm nevoia

    Sesizezi o nevoie sau o dorinţă foarte mare pe care o ai şi care, din anumite motive, nu s-a întâmplat până acum. Începi să îţi dai seama că ai nevoie de suport, de un „antrenor” ca să ajungi acolo unde îţi doreşti.

  • Explorăm

    Avem o primă şedinţă strategică de contractare. Aici punem la punct toate detaliile despre cum se va desfăşura procesul de coaching, dar şi pentru cât timp, pe ce obiective, cum îţi dai seama că le-ai atins şamd. Discutăm toate nelămuririle sau întrebările pe care le ai despre ce urmează.

  • Începem să lucrăm

    Şedinţă cu şedinţă (recomandarea minimă pentru a simţi o diferenţă este de 12 şedinţe), lucrăm pe diverse zone şi provocări care apar intuitiv în discuţie, dar care se leagă ca un şirag de mărgele în final. Fiecare şedinţă are un obiectiv concret, iar până la finalul procesului lucrurile pe care ţi le doreşti şi drumul până la ele îţi devin clare.

Ce obții

  • bucuria conştientizării lucrurilor nevăzute sau necunoscute până atunci
  • te calibrezi şi înţelegi cine eşti şi unde te afli în acest moment
  • ai sentimentul creşterii, pentru că te dezvolţi, evoluezi, pui în aplicare şi vezi rezultatele în timp real
  • observi cum se reflectă progresele în calitatea vieţii tale profesionale şi personale
  • reuşeşti să îţi atingi obiectivul pe care ţi l-ai setat, oricare ar fi acela – într-un mod firesc, prin eforturile proprii

Cu ce instrumente lucrez
în executive coaching

  • coaching
    sistemic
  • coaching
    ontologic
  • leadership
    transformaţional
  • metoda
    „evoluţiei conştiinţei”
  • metoda
    ESPERE
  • NLP
    (neuro-linguistic programming)
  • analiza
    tranzacţională

Cui se adresează executive coachingul

executivi, top manageri şi lideri organizaţionali cu mize profesionale importante sau provocări care nu îi lasă să avanseze

business owners, antreprenori care simt că „fac de toate” şi nu ştiu cum să iasă din această paradigm

Testimoniale

Michaela Hoffman

Marketing Manager Coca-Cola HBC România
Ce mi-a plăcut foarte mult la procesul de coaching cu Lilia este că a fost ca o călătorie cu mai multe opriri, descoperiri şi pregătiri pentru următoarele staţii. Nu a fost un program steril de coaching, doar cu întrebări şi răspunsuri, ci a fost bazat pe o relaţie de deschidere, onestitate şi încredere, care m-a ajutat enorm pentru obiectivul-cheie profesional cu care am venit în proces. Fiecare întâlnire cu Lilia este o bucurie şi un pas în dezvoltarea mea personală, momente preţioase în care îmi clarific «de ce»-uri şi îmi dau seama cum să procedez mai departe

Ovidiu Tunaru

Country Business Manager Nestlé Professional Romania
Ajungând într-un anumit punct al carierei mele, am realizat că am nevoie de o persoană care să îmi fie partener de discuţie în continuarea procesului de dezvoltare. Lilia este o persoană cu foarte multă experienţă atât în zona de management, cât şi în zona de coaching şi a reuşit încă de la prima întâlnire să înţeleagă unde mă situez eu şi ce intervenţii mă pot ajuta să îmi descopăr zonele oarbe, precum şi cum să lucrez cu plăcere la ce consideram eu că trebuie îmbunătăţit. Procesul de coaching prin care am trecut cu ea m-a ajutat să devin mai echilibrat, să am răbdare şi să fiu prezent în momentele alese de mine. O recomand cu toată încrederea pe Lilia, având în vedere profesionalismul şi abilităţile ei de coaching, care au contribuit la dezvoltarea mea personală şi profesională.

Elena Pintilii

BSM Supporting Enterprise SEE Danone
„În perioada în care am lucrat împreună, Lilia s-a implicat activ, ședință de ședință, în a mă ajuta să conturez clar ideile și strategiile pe care intenționam să le aplic în lucrul cu echipa mea. Împreună cu Lilia, am reușit să aduc la lumină lucruri care mă preocupau, dar pe care nu le vedeam cu claritate. Impactul acestei <> a fost pozitiv pentru echipa mea. Lilia m-a ajutat să îmi lărgesc perspectiva, ceea ce a facilitat atât dezvoltarea mea, cât și nivelul meu de leadership și relația cu echipa mea.”

Ai întrebări?

Dacă vrei să stăm de vorbă, completează formularul de mai jos:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate