Building Efficient
Organisations

Tip program: in-house
Durată standard: cere ofertă personalizată

Cere oferta personalizată aici!

Building Efficient Organisations - programul care îți aduce un coach-facilitator cu peste 10 ani de experiență pentru creșterea profitabilității companiei

Organizația din care faci parte se află în blocaj? E nevoie ca business-ul să fie repivotat și lucrurile să se întâmple cu urgență altfel? Simți că nu e timp de cursuri de dezvoltare personală și nici loc de traininguri de soft skills când echipa ta se află în criză? Ai nevoie de o soluție care să intervină acum și aici în ce se întâmplă în cadrul organizației tale?

Programul Building Efficient Organisations lucrează direct cu realitatea ta organizațională pentru a crește profitabilitatea business-ului. Prin intervenția obiectivă, independentă și lucidă a specialistului de coaching, te asiguri că vezi în timp real ce e nevoie să schimbi pentru a eficientiza procesele interne și tot ceea ce le determină.

Te invit să descoperi singurul program care contribuie la dezvoltarea companiei prin observarea și intervenția directă în activitatea obișnuită pe care o desfășori la momentul programului.

De ce să participi la
Building Efficient Organisations

Vezi în timp real schimbările produse

Programul Building Efficient Organisations intervine printr-o metodă unică în mersul lucrurilor din organizația ta. Specialistul în coaching lucrează direct cu ceea ce ți se întâmplă ție și echipei tale la momentul programului. Acest lucru presupune participarea coachului în ședințele operaționale ale echipei și însoțirea pe chestiunile aduse concret în discuție în cadrul acestora.

Află mai multe!

Lucrezi direct cu business-ul, chiar în cadrul ședințelor operaționale

Programul pe care ți-l propun ia lucrurile așa cum sunt, din punctul în care tu și echipa ta sunteți în acest moment. Nu teoretizăm, nu tragem concluzii doar din descrierea lucrurilor, ci te observi direct în timpul ședințelor, în spațiul de lucru creat, dai și primești feedback și pleci cu decizii pe care le aplici în timp real. Tocmai din acest motiv e mult mai ușor să vezi direct ce impact are schimbarea în rezultate concrete de business.

Află mai multe!

Beneficiezi de o metodă unică ce lucrează pentru tine, în timp ce tu continui să lucrezi pe obiectivele organizaționale

Metoda participațională pe care ți-o propun te ajută să vezi că eficientizarea proceselor îți aduce și o echipă sudată, o capacitate mai mare de a delega, o energie diferită pentru toți membrii echipei, un mod nou de a interacționa cu ceilalți șamd. Toate acestea nu se petrec în afara contextului de business, ci chiar în timp ce tu continui să lucrezi pe obiectivele organizaționale stabilite.

Află mai multe!

Descoperi soluții alternative la blocajele cu care te confrunți

E firesc ca, atunci când suntem în mijlocul unei provocări pe care am întors-o pe toate părțile, să nu mai fim capabili să vedem ce ne scapă. Un coach pe post de observator, însoțitor și facilitator te ajută să descoperi soluții alternative pe care altfel nu le-ai putea vedea.

Află mai multe!

Tratezi în profunzime eficientizarea proceselor și a business-ului

Multe soluții pentru eficientizarea proceselor discută mai degrabă chestiuni de time management, consultanță de business etc. Totuși, nimeni nu poate veni din exterior și oferi soluții care să funcționeze. Schimbarea durabilă se produce atunci când observi lucrurile în timp, pas cu pas, făcându-le și acționând asupra lor chiar în punctele critice, nu doar discutând despre ele la nivel teoretic. Exact pe acest model lucrează programul pe care ți-l propun.

Află mai multe!

Te pregătești cu unul dintre cei mai experimentați coachi din România

Am condus peste 250 de clienți (executivi, manageri, antreprenori și echipele acestora) prin procese complexe de coaching de-a lungul celor peste 10 ani de experiență în domeniu. Într-o industrie care este viciată de mulți diletanți și care generează astfel la fel de mulți sceptici, te bazezi pe rezultatele demonstrate ale clienților pe care i-am însoțit de-a lungul timpului în urmărirea obiectivelor propuse, precum și pe certificările și educația recunoscute de organizațiile în vigoare.

Află mai multe!

Ce teme abordăm

 • dezvoltarea organizațională și de business
 • leadership-ul modern – mai „antreprenorial”, asumat și ancorat în realitățile și specificul local
 • relaționarea în echipă

Ce obții

 • eficientizarea și „curățarea” proceselor de business chiar în timp ce lucrezi pe obiectivele organizaționale
 • o analiză organizațională legată de nivelul de coeziune, încredere, asumare a riscurilor etc. pe care le are echipa ta/ din care faci parte în acest moment
 • conștientizarea blocajelor și a lucrurilor care te țin pe loc pe tine și echipa din care faci parte
 • asumarea responsabilității și, odată cu acest lucru, posibilitatea de a transforma procesele interne
 • realizarea unor planuri foarte concrete de dezvoltare la nivel individual și organizațional
 • posibilitatea de a găsi soluții alternative la blocajele și provocările cu care te confrunți
 • profesionalizarea întregii organizații
 • creșterea rezultatelor de business

Metodologie

În cadrul programului, lucrăm cu instrumente precum:

 • Coachingul sistemic
 • Comunicarea non-violentă
 • Noțiunile sistemului holacracy
 • Metoda „evoluției conștiinței”

Metoda de lucru din cadrul acestui program presupune coaching de echipă, cu toți membrii echipei de leadership, chiar în timpul ședințelor operaționale.

Cui se adresează

echipe de leadership care constată că organizația pe care o conduc se află într-un impas de funcționare sau care rămân fără un director sau CEO

CEO și top manageri care nu mai găsesc metode să avanseze alături de echipele lor

managerii de departamente

liderii de HR care sesizează diferite blocaje și provocări în celelalte departamente organizaționale, iar ca urmare organizația pierde bani și timp

Despre coach - Lilia Dicu

 • Deține cea mai înaltă distincție în coaching – titlul de Master Certified Coach (MCC), oferit de International Coaching Federation (ICF), organizația reper în domeniu la nivel internațional
 • A lucrat cu peste 250 de clienți din 24 de țări din toată lumea, din 10 industrii diferite (tehnologii informaționale, pharma & medical, banking, finanțe, FMCG, oil & gas, construcții, auto, advertising etc.), în peste 10 ani de activitate din poziția de executive coach; Lilia este antrenorul de minți de business cu cea mai mare experiență internațională din România
 • Are o experiență de 10 ani în business, în funcții de top în multinaționale (SEWS, Lukoil), pe care le-a susținut în perioade cu procese majore de schimbare
 • Deține certificări în metode și instrumente ca NLP, coaching ontologic, coaching transformațional, Evoluția Conștiinței, GESTALT, Systemic Family Constellations, ESPERE ș.a.

Testimoniale

Regi Guillaume

General Manager Royal Canin România
„Prin măiestria Liliei, am intrat într-o călătorie de introspecție, care a avut ca rezultat atingerea potențialului meu maxim și abilitatea de a-mi adapta stilul de leadership la echipa pe care o conduc. De la prima ședință și până la ultima, Lilia și-a demonstrat abilitățile profesionale deosebite. S-a concentrat pe evoluția mea și a dat dovadă de implicare și dedicare pentru ca eu să reușesc și să obțin rezultatele dorite. Am încredere și recomand cu desăvârșire expertiza Liliei Dicu în coaching.”

Delia Murafa

Director de Resurse Umane, The Royal Bank of Scotland
„Experiența de lucru cu Lilia mi-a dat ocazia să descopăr efectul minunat al coachingului. Lilia a fost permanent optimistă, încurajatoare, empatică, un bun ascultător, mereu conectată la nevoile mele și pregătită să îmi ofere un feedback extrem de bine punctat. Lucrul cel mai valoros pentru mine este acela că m-a condus spre descoperirea firească a punctelor mele forte; am ieșit din proces cu o serie de instrumente care îmi folosesc și astăzi în relațiile cu ceilalți, colegi, clienți sau parteneri.”

Cosmin Bunea

Director Producție Somaco Grup Prefabricate
„Am reușit să schimb sisteme de lucru despre care nu credeam vreodată că este posibil să se schimbe în organizație. Am reușit să atrag de partea mea manageri cu experiență mult mai vastă decât a mea și care au aderat la ideile mele. La nivel organizațional, au avut loc schimbări pozitive în modul de lucru, la care simt că am contribuit și eu în mare măsură. Coachul meu, Lilia, a fost pentru mine ca o siguranță sau ca o protecție pe care am avut ocazia să o am când am urcat primele trepte ale unei scări ce mi se părea abruptă la început. M-a încurajat și mi-a dat încredere că pot ajunge în vârf, învățându-mă să o iau pas cu pas, să anticipez treptele pe care urmează să urc, să nu mă las surprins când mai alunec pe ele sau calc în gol, să am îndrăzneala să privesc atât în sus, cât și spre orizont, să nu îmi fie frică de înălțime.”

Ai întrebări?

Completează aici întrebarea ta:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate