Abonare newsletter

Abonează-te la newsletter și fii mereu la curent cu noutățile de pe site!

service1
Bună, eu sunt Lilia și sunt coach-ul tău de încredere dacă îți dorești cu adevărat o schimbare în viața personală și profesională.

Voi fi alături de tine în îndeplinirea obiectivelor pe care ți le propui și te pot ajuta să devii o persoană mai fericită și un profesionist mai bun.

  • Schimb destinul organizației, amplificând puterea personală a lideruluiAm investit ultimii 10 ani în Managementul Oamenilor, am schimbat paradigme și m-am antrenat cu Cei mai Buni. Cu ei am dezvoltat abilități unice de a crea abordări noi pentru fiecare caz in parte. I-am ajutat pe clienții mei să conștientizeze că sunt principalii actori în filmul organizațional și numai ei pot să-i asigure succesul. Sunt coach-ul care acompaniază organizațiile în schimbare și le oferă control și stabilitate în fața acesteia.
  • Te ajut să-ți atingi potențialul maximAcompaniez top managerii îndrăzneți, asaltați de probleme și responsabilități tot mai mari, în îmbunătățirea performanței lor. Reușesc acest lucru adresând arii la care nici nu s-au gândit și care au influență majoră în obținerea rezultatelor pe care și le doresc.
  • Împreună identificăm obstacole și găsim cele mai bune soluțiiAm abilitatea de a vedea lucrurile în ansamblu și sunt alături de tine în găsirea rezolvărilor. Folosim ce simți tu că nu merge sau poate fi îmbunătățit și identificăm sursa provocărilor în comportamentul tău. Astfel, te voi acompania în depășirea așteptărilor tale și ale celor care depind de tine.
  • Tu, dintr-o altă perspectivăFiecare alegere pe care o faci are impact asupra mediului și a oamenilor din jurul tău. Te voi ajuta să privești altfel motivele și rezultatele deciziilor pe care le iei și să observi comportamentele verbale și non-verbale ale celor cu care interacționezi. Astfel, vei vedea mult mai clar cum acestea te afectează pe tine, pe cei implicați în relații personale sau profesionale cu tine și ce anume poți schimba.
  • Reflecția și acțiunea, pași gigantici spre rezultate spectaculoaseExplorez domenii care se intrepatrund ce permit deschiderea unei noi abordări pentru a scoate ce-i mai bun din oamenii cu care lucrez. Identific tiparele și soluțiile de succes pentru fiecare client în parte, plecând de la rețetele lor proprii de reușită.
  • Viața personală mă face un profesionist mai bunCând nu muncesc, cel mai adesea descopăr lumea prin ochii celor mai talentați oameni în diverse domenii: psihologie, dezvoltare personală, management, beletristică. Citesc sau fac sport, sunt soția celui mai bun bărbat din lume și mama a trei copii minunați, cărora mă dedic întru totul după orele de lucru.

Acreditari

home1
home3
home3
home4
home4
home4
home4

Aparitii media